Webdesign

Uw eigen pagina zelf beheren, simpel en makkelijk met WordPress.

Een gebruiksvriendelijke website om zelf te kunnen onderhouden, dat is wat Online Webdesign u biedt. Met het nummer één CMS (content management systeem) van dit moment, WordPress, is (bijna) alles mogelijk.

Om het makkelijk en overzichtelijk te houden biedt Online Webdesign twee soorten WordPress websites aan;

Basic WordPress Website
Een basic WordPress website is een website gemaakt vanuit een bestaande template. Van deze template wordt uw website naar uw wensen ingevuld. Met bestaande templates worden veelal , zogeheten gratis plugins meegeleverd. Te denken valt hierbij aan een facebook en twitter plugin, contactformulieren of een slider plugin. Doordat het hierbij gaat om een bestaande template vallen de kosten lager uit dan wanneer u een op maat gemaakte website aanschaft.

Neem gerust contact met ons op, dan nemen wij gezamenlijk uw wensen en behoeften door.

Deluxe WordPress Website
U weet precies wat uw wensen en behoeftes zijn voor uw website? Dan is de Deluxe WordPress Website wellicht een betere keuze. Uw website wordt geheel op maat gemaakt, elke plugin die wordt geïnstalleerd bepaalt u zelf.

Tevens wordt bij de Deluxe WordPress Website ook uw SEO (zoekmachineoptimalisatie) verzorgd. Bij SEO gaat het om de natuurlijke (of organische) zoekresultaten van de zoekmachines. Hierbij optimaliseren wij de SEO van de website door relevante zoekwoorden (vanuit zoekmachines) toe te voegen aan uw website. Ook externe factoren implementeren wij en zorgen voor verbetering van uw SEO score. Daarnaast bieden wij onze klanten ook ondersteuning op het gebied van Search Engine Advertising (SEA). Dit wordt ook wel het adverteren binnen de zoekmachines genoemd, een voorbeeld is een Google Adwords campagne.

Neem gerust contact met ons op, dan nemen wij gezamenlijk uw wensen en behoeften door.

Discussing the design of a new website
Responsive Webdesign
Uw website is mobiel gereed. Uw website past zich aan op elk mobiel apparaat, van tablet tot mobiele telefoon. Dus geen extra kosten voor een web app.
Professioneel Design
Uw website krijgt een professionele uitstraling waarmee u opvalt bij uw klanten. Dit doormiddel van het bekende WordPress CMS.